Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Μίλα μου για μήλα

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Γεια σας, καλά μου παιδάκια! 

   Δροσερές, τραγανές, πολύχρωμες, νόστιμες και γεμάτες βιταμίνες οι δουλίτσες που ετοιμάζω εδώ και αρκετές μέρες για σας. Νιώθω, επιτέλους, έτοιμη να σας τις σερβίρω! 

   Άργησα στο μαγείρεμα και στο σερβίρισμα και σίγουρα θα πεινάσατε. Δεν φτάνει, ξέρετε, να είναι καλοί οι μάγειρες και οι σερβιτόροι. Ούτε τα καλά τους υλικά. Πρέπει να διαθέτουν κι έναν κατάλληλο εξοπλισμό που να δουλεύει τέλεια και μία τεχνική υποστήριξη εξίσου ικανή ν΄αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα.  

   Όταν αυτό δεν συμβαίνει, πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος. Έτσι, έψαξα κι εγώ και βρήκα έναν διαφορετικό τρόπο που ελπίζω να μας εξυπηρετήσει σωστά αυτή τη φορά. Για να δούμε...

   Για το σημερινό μας μάθημα (το χθεσινό που έγινε αναγκαστικά σημερινό, για την ακρίβεια), θα σας δώσω παρακάτω έναν σύνδεσμο, μια φράση δηλαδή για να πατήσετε πάνω, όπως ήδη έχετε μάθει να το κάνετε. Θα ανοίξει ένα έγγραφο με όλες τις πληροφορίες και τα παιχνίδια που πρέπει να δείτε, να μελετήσετε, να παίξετε. 

Στο τέλος του υπάρχει ένα διαδραστικό βίντεο. Για την περίπτωση που δεν σας ανοίξει από εκεί, θα σας το προσθέσω εδώ παρακάτω, μετά από το έγγραφο, για να είμαι σίγουρη πως μπορείτε να το δείτε. 

Καλά...μαγειρέματα σας εύχομαι!

  • Για το μάθημά μας στο έγγραφο πατήστε ΕΔΩ

  • Για το διαδραστικό βίντεο που σας ετοίμασα από το περιβάλλον e-me, ιδού η κατάσταση που αντιμετώπισα και πάλι.


   Ας μας μείνει, λοιπόν, η κατανόηση προς το παρόν. Αν και με την κατανόηση και τις ευχαριστίες μόνο, δουλειά δεν γίνεται. Τέλος πάντων, θα ξαναπροσπαθήσω και θα το επεξεργαστώ, όταν τα συστήματα γίνουν πάλι προσβάσιμα. 


 



Επιτέλους θα δείτε και το διαδραστικό μας βίντεο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου