Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Εικαστικά!! Looney Tunes!!





Εικαστικά


Looney Tunes


Αγαπημένα μου τριτάκια, να'μαστε πάλι εδώ! Ελπίζω να'στε όλοι καλά και να δημιουργείτε όσο μπορείτε κάθε μέρα!

Το σημερινό μας θέμα είναι λίγο δυσκολάκι αλλά είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να τα καταφέρετε! Πρόκειται φυσικά για τα αγαπημένα σε όλους Looney Tunes και πως θα τα ζωγραφίσουμε με απλά κυκλικά σχήματα! Για να δούμε μερικά από αυτά πριν μπούμε στις λεπτομέρειες!

Bugs Bunny head illustration, Bugs Bunny Lola Bunny Looney Tunes ...Tweety Bird Png - Looney Tunes Sylvester Head, Transparent Png ...




Wile E. Coyote and Road Runner heads by Aldrine2004 on DeviantArt




Download Tasmanian Devil Cartoon Head Clipart Tasmanian ...A Caixa da Candy: Semelhança é mera Coincidência: Tweety = Twiggy





MARVIN the MARTIAN HEAD new MAGNET WARNER BROS LOONEY TUNES WB ...



Looney Tunes: Collection - X-Large Officially Licensed Removable ...




Εγώ λοιπόν θα σας πρότεινα να σχεδιάσετε αρχικά το κεφάλι του ήρωα που θα επιλέξετε χρησιμοποιώντας καμπύλες και μικρά τριγωνικά σχήματα (αυτιά π.χ.) με καμπυλωτές πάλι γωνίες. Για παράδειγμα να δούμε κάποια σχέδια στο αρχικό τους στάδιο πριν μπει το χρώμα.





Looney Tunes σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση "τρελούτσικα πλάσματα" και πρόκειται για μια σειρά κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε στην Αμερική από την εταιρεία Warner Bros γύρω στο 1930 και διήρκησε μέχρι το 1969 αλλά μέχρι και σήμερα οι ήρωες της σειράς όπως ο θρυλικός Bugs Bunny εμφανίζονται σε ταινίες, κόμικς, μουσικά άλμπουμ αλλά και βιντεοπαιχνίδια!

Για να δούμε λοιπόν πόσο θα σας εμπνεύσει το συγκεκριμένο θέμα και φυσικά όπως πάντα θέλω αν μπορείτε να μου στέλνετε φώτο από τις ζωγραφιές η τις κατασκευούλες σας!

Να'στε όλοι καλά!

Ευαγγελία Βολακάκη















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου